Oneplus har skapat något magiskt – Clipt!

Oneplus har skapat något magiskt – Clipt!

Oneplus har skapat något magiskt – Clipt! En tjänst som gör ditt liv lite enklare, jag lovar! 😁

Brukar du också maila dig själv från mobilen när du hittar en text, länk eller bild som du sedan vill kolla mer på när du kommer till datorn? Det kan du skippa nu. Oneplus har tagit fram en app/tjänst som använder ditt google-konto och gör det rätt mycket enklare.

Om du tex markerar en bit text i mobilen så kan du bara “skicka” det och när du då kommer till datorn så ligger texten i “kopierat”-minnet. Äh.. kolla in filmen i stället så slipper jag förklara så mycket.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *