Zenkuru Nackmassage – test

Zenkuru Nackmassage – test

Att gå till min naprapat är en slags hatkärlek men i dessa tider som arbetslös är det bara att inse att jag får lösa mina smärtande muskler på egen hand, därför har jag testat Zenkuru Nackmassage från Coolstuff. 

Jag har haft en liknande tidigare som varit ok men snabbt fallit i glömska men den här är av en annan kaliber. En morgon vaknade jag upp med en muskel i axeln lika hård som en sten. Jag kunde inte röra armen eller nacken och hade sådan smärta. Sambon kom på att jag hade denna hemma och slängde upp den på mina axlar (jag kunde ju inte själv pga smärta). Om jag hade ont innan så var det inget emot den smärta jag kände när denna försökte få tag om muskeln och knåda den. Hahahaha! Fy fan…

Den här nackmassagen bjuder på infraröd värme, tycker inte den blir så himla varm dock, den kan rotera åt olika håll och har tre olika hastigheter. Du kan placera den på olika sätt för att nå olika muskler i rygg, nacke och axlar. Du kan även använda den på andra delar av kroppen.

Så, jag provade den när jag mådde som sämst och jag har testat den när jag mått bättre och jag måste säga att jag är oerhört nöjd. Den är lätt att använda, griper verkligen tag om musklerna och tar i. Jag är förvånad över hur bra den faktiskt är för pengarna. Inget är så klart bättre än en mänsklig hand men i brist på det så är denna värd varje öre.

Köp den här!

5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *