Ringklocka med 3-D teknik? Say what? 🚪

Ringklocka med 3-D teknik? Say what? 🚪

0

En ringklocka med kamera, 3-D teknik, rörelsesensor och radarteknik. Ring Video Doorbell Pro 2 är här.

Okej, jag är lite sen på bollen men livet kommer i bland emellan. Så ja..

Pressmeddelande!

Ring lanserar Ring Video Doorbell Pro 2, en ny videodörrklocka i premiumsegmentet, komplett med innovativ 3D-teknik för rörelsedetektering, mörkerseende i färg, fågelvy och integritetsfunktioner som går att anpassa. Rings 3D-teknik för rörelsedetektering och möjligheten att se hela besökaren från topp till tå, ger husägare mer information om vad som händer vid deras ytterdörr.

Nästa generations rörelsedetektering med radarteknik

Ring Video Doorbell Pro 2 använder radarsensorer för att upptäcka och identifiera objekt. Husägare kan enkelt ställa in och avgränsa vilka områden de vill ha uppsikt över. Radarsensorerna kan sedan avgöra när ett objekt träder in i området genom att mäta avståndet till kameran. Kameran aktiveras när avgränsningen passeras och husägaren får en notis om händelsen.

3D-rörelsesdetekteringen har också fågelvy, som ger en vy som från en flygkarta över händelseförloppet, vilket tydligt visar hur en besökare tagit sig in på tomten. 3D-rörelsedetektering med radarteknik är det senaste sättet att ge husägare mer och exakt information om vad som händer kring hemmet vid varje given tidpunkt, vilket är unikt för Ring Video Doorbell Pro 2.

— Rörelsedetektering med 3D-teknik och fågelvy är ett naturligt nästa steg när det gäller säkerhet för hemmet och kommer att sätta en ny standard, säger Jamie Siminoff, Rings grundare och innovationschef. Genom att introducera radarbaserade funktioner har vi omdefinierat vad våra enheter kan göra, vilket också ger våra kunder en mer exakt bild av vad som händer hemma. Vi är glada över att kunna addera den här tekniken till vår mest populära produkt, dörrklockan, och kunna erbjuda kunder fler val när de bygger ut sina säkerhetssystem.

Premiumfunktioner och enkelhet

Ring Video Doorbell Pro 2 är Rings senaste, trådbundna dörrklocka som låter husägare hålla ett öga på ytterdörren oavsett var de befinner sig. Förutom rörelsedetektering med 3D och fågelvy har den avancerade funktioner för att se hela besökaren från topp till tå, 1536p HD-video och en mikrofon som begränsar ljudstörningar så att husägare får tydligare ljud- och videoinformation av vad som händer.

Utvecklad med integritet och säkerhet i åtanke

Liksom alla Rings produkter är Ring Video Doorbell Pro 2 byggd med integritet och säkerhet i fokus. Ring-appen gör det enkelt att skräddarsy specifika sekretess- och säkerhetsinställningar. Kunder kan ställa in avgränsningar för det 3D-detekteringsområde som registrerar händelser, både för rörelsedetektering och för att kunna utesluta områden ur kamerans synfält, för ökad integritet.

Pris och tillgänglighet

Ring Video Doorbell Pro 2 kan köpas från 31 mars 2021 för 2799 KR på Ring.com och Amazon.

Your email address will not be published. Required fields are marked *