Samsung FlexWash + FlexDry Laundry System

Samsung FlexWash + FlexDry Laundry System

Just nu är den gigantiska mässan CES i gång. Det är en teknikmässa som sker i Las Vegas i början på året och all världens tech-journalister åker dit.. Ja utom jag då som inte har råd! 

Det händer otroligt mycket under CES där företag alltid har stora releaser. Jag snappade upp denna i dag.

Samsung FlexWash + FlexDry Laundry System

Samsung är bra på smarta hemmet och på att skapa smarta enheter. Jag pratar ofta om deras kök, Chef collection, i mina föreläsningar om det smarta hemmet. Tvättmaskiner är de också bra på, har en själv. Nu visade de upp två modeller som var lite speciella.

Som alltid finns det en stor trumma i både tvättmaskinen och torktumlaren. Men på ovansidan hittar du ett till fack.. Tanken är att man ska kunna tvätta en vanlig stor maskin med normala kläder men sedan lägga ömtåligare plagg i det övre facket. Här kan man tvätta saker som BH:ar och annat som kanske är lite ömtåligt. I torktumlaren är det meningen att man ska kunna torka udda plagg liggandes och använda sig av olika temperaturer i olika zoner.

Vad gäller tvättmaskinen så ska det räcka md vattenledning in, det har inte fungerat på andra modeller utan måste delas upp. Det är en klar fördel fördel för Samsung. Dessutom sitter den mindre delen på ett bättre ställe än tex. LG Twin Wash.

Det finns i dagsläget ingen information om var i världen dessa kan köpas eller vad prislappen skulle hamna på.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *