Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20

Skvallergubben Max Weinbach har lyckats få tag på bilder på Samsungs nästa modell. 

Jahaja.. Då verkar det som att det läckt bilder på Samsungs nästa modell av Galaxy Note. Nya Samsung Galaxy Note 20 ser riktigt läcker ut om det här stämmer. Jag är tom köpsugen och det var länge sedan jag kände. Eller vad tänker ni? Jag är ju iof en sucker för allt som går åt guld, rosé och koppar så det är ganska lätt att locka mig.

Rykten säger också att en smart klocka, Galaxy Watch 3, ska presenteras runt den 22 juli och då börjar man ju undra om det kan vara så att de släpper både klocka och telefon, Samsung Galaxy Note 20, ganska jävla snart?!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *