VAD SKA HUAWEI PRESENTERA EGENTLIGEN?

VAD SKA HUAWEI PRESENTERA EGENTLIGEN?

Nyligen presenterade Huawei en ny modell på telefon, Mate 9 och Mate 9 Porsche Design. Dessa kommer dock inte alls till Sverige. Samtidigt sa Huawei Sverige att de kommer lansera något i Sverige inom kort, något värt att vänta på. Men vad?

Swedroid rapporterar: 

Vad planerar Huawei egentligen att lansera i Sverige? Honor 6X är ett alternativ, likaså träningsklockan Fit. En annan möjlighet och kanske det mest sannolika är en billigare upplaga av Mate 9 Porsche Design som är avsedd för breda massan.

Huawei har enligt utsago redan bekräftat att en sådan modell är på gång. Skärmen förväntas vara 5,5″ och slutta ned längs sidorna. Vi återkommer när vi fått svaren.

mate-9-intro

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *