WALLENRUD ROCKAR SMULE

WALLENRUD ROCKAR SMULE

Editors choice
2

Sedan barnsben har jag älskat att sjunga. Finns foton på mig ståendes i sängen (scenen) med hopprep som mikrofon. Jag var då 4 eller 5 år ung.

Min första stora idol var Carola. Hade autograf och alla skivor. Hon hade en som var på engelska och den kunde jag utantill, och kan fortfarande.

När jag blev äldre och började gå ut på krogen så drogs jag och min vän alltid till karaokebarer. Hahaha. Jag var alltid nykter och sjöng för kung och fosterland. Älskade det. I övrigt så sjunger jämt när jag kör bil och  bland när jag duschar och när jag är hemma överlag.

Jag hittade appen Smule för rätt länge sedan men la ingen energi på den och det skulle ta flera år innan jag vågade ta chansen igen. Jag sjöng, testade och lekte lite och till slut la jag upp två låtar. Här får ni dem och om ni är med på Smule så får ni gärna följa mig så vi kan sjunga tillsammans.


Jag har provat appen på både Ios och Android och måste säga att Ios-versionen ärr bättre med fler funktioner. Men på det stora hela så fungerar dem likadant. Det är en stor fördel att skaffa VIP för då kan man sjunga in själv, skapa egna duetter och bjuda in folk till. Om du inte har VIP kan du bara välja färdiga duetter.

itunes-app-store-logoGet_it_on_Google_play.svg

 

 

4.5 / 5 stars     
Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *