Vad ska jag göra?

Ojojoj.. tiden räcker inte till. Min egna blogg verkar ha tagit semester? Men det blev lite så. Först var denna blogg privat, sedan när Lilla Gumman la ner valde jag att göra om min blogg till en prylblogg för att fortsätta på den banan. Ganska snart plockas min blogg upp av M3 och det har tillsammans med andra uppdrag och heltidsjobb tagit lite mycket tid. Ja så har jag ju flyttat till hus som jag gladeligen lägger en del tid på. Jag har helt plötsligt blivit hon som med glädje går ut och rensar ogräs och kollar inte snygga trädgårdskläder på nätet. Hahahahaa..

Jag vet inte vad jag ska med denna blogg till? Jag har väldigt mycket information här i form av företagsuppgifter och vilka jag tidigare arbetat med, bra för den som vill göra lite research. Men vad ska jag blogga om? Ska jag gå tillbaka till lite mer privata saker?

Här kommer i alla fall ett tips på en butik som jag skulle vilja handla i. Men jag kan inte försvara ett inköp av en trädgårdskläning för 700kr. Här är i alla fall Gardengirl.se.

klänning

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *