Nu är det inte långt kvar..

..tills jag får semester. Eller ja, det är en och en halv vecka typ. Men med detta väder så jobbar jag gladeligen, bara solen lyser konstant under mina fyra veckor. 

Vad ska ni göra på er semester? Jag ska bara vara hemma och njut av hus, trädgård och hemmabion. Det ska fixas, trixas, sorteras och pysslas. Hur ska förrådet i garaget se ut? Var ska jag plantera grönsaker bäst? Hur tar man hand om ett plommonträd? Ja det är mycket att lära.

Funderar på en semester i jul i stället.. 🙂

463RQCF06JPKS3P8_46IRPFBORKK2RNJK_____resize_s_800_0

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *