WALLENRUD & MIJA KINNING, KALMARS STJÄRNOR

WALLENRUD & MIJA KINNING, KALMARS STJÄRNOR

0

I lördags var jag i Kalmar för att berätta för folk om hur jävla kul det är med teknik och speciellt det smarta hemmet. 

Det är andra året som Alarm Street anordnar en bomässa och förra året (första året) var det succé och det verkade det vara i år med. Förra årets profiler var Martin och Anders Timell, detta årets profiler var jag och Mija Kinning.

Mija Kinning. Fotograf Patrik Broström

Mija Kinning. Fotograf Patrik Broström

Mija jobbade tillsammans med IKEA för att skapa en fin scen, auktionera IKEA möbler till förmån för Rädda barnen och för att finnas på mässan i en monter. Jag hade två pass på scenen där jag pratade om det smarta hemmet, vad det är, hur man gör och kollade lite på framtiden.

Alarm street är alltså organisatörer och jag blev anlitad av Flowtalk, en talarbyrå. Gåvan jag fick på scen kom från Johannas Choklad i Kalmar.

Stora titlar

Jag älskar hur de kallar mig ”Sveriges Prylexpert” och säger att jag och Mija är mässans stjärnor. Jag blir lite generad men hoppas jag levde upp till det. Jag hade ju två tillfällen på scen där den första var sjukt bra. Jag kände mig hemma, var rolig, hade full koll på allt jag skulle säga. Jag hade fått 15 minuter och jag sa att jag har en förmåga att prata lite väl fort iom TV4 Nyhetsmorgon men jag klockade in på EXAKT 15 minuter helt utan att tänka på det.

Pass två gick inte lika bra. Folk hade börjat lämna torget för dagen och jag gjorde lite fel med presentationen så jag tappade liksom flowet och det gjorde ju att gästerna också blev lite yra i huvudet. Men det kan vara bra att ha en sådan föreläsning i ryggen för att kunna tackla kommande och för att lära sig saker.

Åsa Wallenrud. Fotograf Patrik Broström

Åsa Wallenrud. Fotograf Patrik Broström

Åsa Wallenrud. Fotograf Patrik Broström

Åsa Wallenrud. Fotograf Patrik Broström

Elin Andersson. Fotograf: Åsa Wallenrud

Elin Andersson. Fotograf: Åsa Wallenrud

Fantastiska hus i Kalmar. Fotograf: Åsa Wallenrud

Fantastiska hus i Kalmar. Fotograf: Åsa Wallenrud

Johannas Choklad! Fotograf: Åsa Wallenrud

Johannas Choklad! Fotograf: Åsa Wallenrud

Your email address will not be published. Required fields are marked *