Köp INTE den här!!

Köp INTE den här!!

Vad mysigt med fest, klart man vill ha en chokladfontän att doppa frukt och godis i. Denna pjäs från Coolstuff, KitchPro Chokladfontän, kommer få dig att ångra ditt beslut.

Den kostar bara 299 kr och är ganska liten så den tar ingen plats direkt. Det är lätt att få ihop delarna och det finns bara två reglage, en för att dra i gång motorn och en för att få på värmen som håller chokladen flytande.

Först måste du smälta choklad, och det visade sig att man måste smälta jävligt mycket choklad. Jag hade tillslut inte tillräckligt mycket märkte jag men det räckte för en snabb test. Jag började med att fylla chokladen i botten på fontänen men märkte att den aldrig fick upp den i fontänen så resten hällde jag uppifrån. Det är här jag inser att jag inte har tillräckligt mycket. Men det som störde mig mer än det var ljudet! LJUDET! Det överröstar samtal och musik utan problem. Den är horribel… Det finns ingen njutning i att doppa en jordgubbe i choklad direkt.

Går inte att göra rent!

Sen kommer vi till rengöringen. OMÖJLIGT! Jag vet inte hur man ska kunna få ur chokladen ur alla olika hål och skrymslen. Efter tappra försök gav jag upp och la ner den med choklad i kartongen och hoppas aldrig få se den igen.

Hoppas jag räddade dig från ett onödigt inköp!

Om du ändå känner att det här är ett kap, ja då hittar du den här!

0.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *