Advized – oberoende köpråd!

Advized – oberoende köpråd!

0

Advized – oberoende köpråd!

Det finns ingenting som är bättre vid köp än personliga rekommendationer och konsumenttester. Varför då inte samla in detta på en och samma sida, Advized.

Jag blev uppmärksammad på en ganska cool tjänst. För visst är det så att när vi står inför ett större inköp så vill vi gärna veta vad folk tycker om produkten?! Jag personligen slukar konsumenttester tillsammans med tester av journalister. Tillslut hittar man ett slags medelbetyg och utifrån det väljer jag sedan vad jag ska köpa. Det här är inte ovanligt och just kundomdömen får ta plats lite överallt, till och med på butikernas egna sidor.

Tänk om kunde gå till en sida som innehåller BARA tester av konsumenter på svenska? Det är precis vad Advized är. Tjänsten bygger på att “experter” (vanliga människor) gör tester och skapar topplistor. Tex för inköp av syskonvagn, elcykel och smarta högtalare. Tjänsten är enkel och snygg men jag rekommenderar att kolla i mobilen i stället för desktop, av designskäl.

Viktigt med oberoende tester och tyckare!

Under alla år som jag arbetat som pryltestare så har jag tryckt på det här med att vara oberoende. Det är så lätt att tro att alla bloggare är köpta och visst, jag får testa saker, resa på pressresor och uppleva coola grejer tillsammans med företagen men det gör inget mer än att stärka min relation till varumärket, det påverkar ju inte vad jag tycker om själva produkterna. I bland älskar jag dem, i bland ogillar jag dem. Därför tycker jag att en tjänst som Advized verkligen är ett bra komplement till dig som konsument.

Då detta är en relativt ny tjänst så uppmanar jag er att kolla runt och skicka feedback till teamet så tjänsten har chans att växa och bli awsome.

Your email address will not be published. Required fields are marked *