Audio Pro i nytt samarbete med Telia

Audio Pro i nytt samarbete med Telia

Editors choice
0

Audio Pro är ett svensk bolag med inte mindre än 39 (snart 40) år på marknaden. Deras usp (Unique Selling Point) är kvalitet i material men främst i ljudet. De har jobbat hårt med att ALDRIG tumma på ljudkvalitén där basen spelar en stor roll. Jag har själv lyssnat på dem, häromdagen faktiskt, och jag kan bara säga att deras arbete lönat sig. 

Audio Pro har länge skapat det man i folkmun kallar ”Blåtandshögtalare” och den typen av produkter har varit hett på marknaden ett tag. Det ledande varumärket just nu är ju Sonos som jag personligen inte gillar jättemycket. De gör det bra men ljudet tilltalar inte mig. Nu har dock Audio Pro tagit steget in och fajtas om platsen för multiroomhögtalare där Sonos också knipit förstaplatsen. Att Sonos är ledare beror på att de har många olika produkter för alla tillfällen samt en rejäl marknadsföringsbudget och bra strategiskt tänk. Jag skulle vilja utmana er att titta förbi Sonos och istället upptäcka andra varumärken.

Audio Pro är svenskt hantverk som designas och sköts från Helsingborg med produktion i Asien. Priserna ligger faktiskt lägre än Sonos och du får betydligt bättre ljud på köpet.

Nu har Audio Pro och Telia inlett ett samarbete så varumärket finns i alla Telias butiker där du kan testa och lyssna lite på dem.

Trådlösa högtalare som strömmar musik via bredband är den ljudlösning som allt fler väljer både i hemmiljö och på arbetsplatser.

– Vi är mycket stolta över att få vara en del i Telias framsynthet och satsning på kvalitativt digitalt ljud och smarta ljudlösningar, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro. Telia är ett mycket starkt varumärke och en av de viktigaste leverantörerna av bredband i Sverige. Vi har en högtalarlösning som passar väl in i Telias bredbandssatsning och Telias kompetens och teknik matchar våra multiroomhögtalare.

Audio Pros trådlösa multiroomhögtalare styrs individuellt och kan spela pop i ett rum, klassisk musik i ett annat rum och dragspel i ett tredje. Varje högtalare med den volym man vill ha i just det rummet. Alternativt grupperar man dom och får samma musik i hela huset. Högtalarna kan fås i flera olika färger för att passa i olika miljöer. Samtliga högtalare är trådlösa och strömmar musiken från bredband och wifi.