Barry’s Bootcamp – smash hit!

Barry’s Bootcamp – smash hit!

0

Barry’s Bootcamp – smash hit!

I fredags var vi ett gäng från jobbet som gick och körde en klass på Barry’s Bootcamp, vilken jävla grej!

Jag tränar en del, på Sats. Men jag älskar att testa nya saker så när några kollegor drog ihop det här så hoppade jag genast på. Du vet, jobbar man på Blocket får man göra roliga saker, det var nämligen Blocket som betalade 🤑

Vad är Barrys Bootcamp?

Det består av ett rum. Utan fönster. Det är speglar på alla väggar. Längs en vägg är det löpband och längs den andra väggen är det stepup-brädor. Tror lokalen tar ca 40 pers och vi var kanske 35. Man är typ två team, det ena börjar på löpbanden och det andra på golvet. En instruktör går runt hela tiden och pratar och guidar oss medan musiken dunkar stenhårt. Vi kör intervaller. På golvet jobbar vi med styrka med hantlar och band och så varvas det med kondition på banden. Men på banden är det inte bara spring några minuter utan det guidas kring hastigheter och lutning och det blandas jogg med spurt och det är så jävla kul!

REDRUM

Ni som fattar ni fattar! Men rummet är dränkt i rött ljus, enbart. Det är asmörkt därinne och det gjorde verkligen att man faktiskt bara brydde sig om sig själv och gjorde sitt yttersta. Loved it.

Instruktörer och klientel

Vår instruktör var grym. På alla sätt. Det var först när jag kollade in hemsidan inför denna artikel som jag fattade vem han faktisk var… Kevin Triguero. Om ni inte har koll så var han med i top model och syns flitigt i kändis-Sverige. Han var så himla go. Lyssnade på oss, accepterade skador och svagheter. Efter klassen sa han åt mig att jag kämpade så jävla bra! Jag nämnde nämligen att jag inte kan springa (har skador) men jag gjorde mitt bästa.

Klassen efter oss, där spottade jag bla Peg Parnevik. Ja, gymmet ligger ju ett stenkast från Stureplan. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *