Bästa fynden under Black Week och Black Friday!!

Bästa fynden under Black Week och Black Friday!!

Nä.. Jag tycker du ska skita i det här påhittet. Vår planet behöver inte mer konsumtion och okynnesköpande av saker vi inte ens behöver. Glöm dessutom inte bort att många höjer grundpriset på produkterna precis innan för att att sen sänka ”jättemycket”. Gör din research om du verkligen måste köpa något.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *