Bloggutmaning: Dag 04 – Mina favorit nätbutiker

Japp, jag shoppar mest på nätet. Jag hatar nämligen att shoppa. Jag avskyr provhytter, folk, kassaköer osv. Shoppar hellre på nätet, hämtar ett paket när jag har lust, provar hemma och skickar tillbaka det jag inte vill ha. Det är så mycket skönare. Skönare att prova kläderna med rätt skor och tillbehör dessutom.

Kläder:

Bästa klädbutiken för 40-60 tal! DaisyDapper
En lite bortglömd butik med fantastiska klänningar bla. BonPrix

Heminredning:

Butiken med det lilla extra! Kitsch
Snyggaste brandsläckarna ever! Eldvakt

Allt annat söker jag runt nätet för bästa priser när jag vill handla. Typ smink, hygien, skor osv.

Vilka är dina bästa tips?

Dag 01 – Jag i årskurs 1-6
Dag 02 – Här har jag bott
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina favorit nätbutiker
Dag 05 – Om jag var ett djur…
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Vänskap
Dag 08 – Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma
Dag 09 – Favoritprylar i hemmet
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Älsklingsplagg i garderoben
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag skäms över
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min kost
Dag 19 – Favoriter på gymmet
Dag 20 – Jag på högstdiet
Dag 21 – Om jag vann 100 miljoner kronor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min ungdomsrevolt
Dag 30 – Hypokondriker eller missförstådd?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *