Canon lanserar nytt

0

Var på en pressträff med Canon som visade lite nya modeller. Det var väldigt kul där jag fick träffa ikonen Emma Svensson, även kallad “RockfotoEmma”. 

Det demades två nya kameror och vi fick en massa bra tips för att fota vissa saker som porträtt, stilleben m.m. Dessutom utmanades vi i att ta just bilder på ett stilleben där någon kunde vinna en kamera. Jag vann inte.. Men här är mina bilder.

Skärmavbild 2014-05-20 kl. 14.39.50 Skärmavbild 2014-05-20 kl. 14.40.02

Jag har en kamera hemma nu, G1X Mark II, på test. Men jag är så himla usel på fotografering så det är inget jag kommer ta upp här. Tanken var att vi skulle ha med den på Prylorama men det gick inte för själva nyckelfunktionen fick vi inte att fungera! Då var vi ändå tre prylexperter på plats.

Här är en film från dagen. Jag skymtar förbi en del i en väldigt färgglad och blommig klänning.

Your email address will not be published. Required fields are marked *