Dag 1 med VLCD

Dag 1 med VLCD

I dag började det, svälten!! 🙂 Nej, det är inte svält men att bara få i sig flytande föda i tre månader kan anses som svält av många. Jag är dock den som aldrig blir hungrig och har en IBS magen som jublar av detta. 

Till frukost drack jag en chokladshake, den var helt okej bara lite väl tjock i konsistensen, men smaken var bra. Till lunch dricker jag nu en shake med nyponsmak. Inte alls okej.. Den luktade gott men smakar märkligt. Jag ska tvinga i mig den. Till mellanmål i eftermiddag tänkte jag ge mig på en shake med smak av skogsbär och till kvällen en kycklingsoppa. Allt som allt 600 kalorier.

itrim-landningsbild

Dock tog jag ett usel beslut i dag. Sockerberoendet är starkare än allt och det låg kvar en kartong med 10 kolor i på jobbet som någon inte ville ha. Den är slut nu kan jag säga.. av mig. Men straffet kom efteråt då jag fick ont i magen och mådde lite illa samt den psykiska ångesten över det dåliga beslutet. Nu kollade jag igenom mitt skåp här och slängde några saker jag aldrig mer ska stoppa i mig. Lämnar en liten flaska honung kvar som jag får ha i téet vid akut förkylning.

Jag trotsade vädret och tog en promenad på lunchen. Ett av mina många mål jag har är att gå varje lunch, kan bli svårt, men i alla fall försöka och ha ambitionen. Har en slinga som tar kanske 30 minuter som blir bra. Är det fint väder kanske jag går längre men om det som i dag blåser svinkallt och regnar så får det bli den korta vägen.

regn

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *