En dröm kanske går i uppfyllelse!?

Pratade med en man i dag som har ett stall med 3-4 bilar. En av dessa bilar är dedikerad till så kallade långlopp. Loppen är på sex timmar och man har ca 3-4 förare på en bil och byter av varandra. Just denna bilen körs dock bara av tjejer. De vill ha fler förare så jag ringde honom och vi ska mötas på Mantorp på lördag för vidare diskussioner.

Det finns så klart en negativ sida av detta. Pengar!
Jag måste skaffa en komplett utrustning dvs overall, hjälm, nackskydd, skor, underställ, balaklava och allt måste vara godkänt enligt FIA och deras regler. Det är ett antal tusenlappar som flyger i väg och jag har hittils inte hittat någonstans i Stockholm där det finns en fysisk butik så man kan prova lite utan allt sälja på nätet från utlandet eller typ Småland som ju också är som utlandet.

Jaja.. Vi får se om man kanske skjuter på det till nästa säsong.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *