En helg på Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoos VD hälsade oss välkomna i går med att berätta om alla förändringar som skett sedan skandalen för ca 1,5 år sedan. Sedan fick vi vara i parken helt ensamma. 

WP_20140524_17_55_03_Pro

Parken Zoo har en tydlig inriktning på barn 3-10 år med mycket lärande. Sedan tar de djuren på stort allvar och är involverade i olika djurbevarande-projekt. De äger inte många av djuren utan har dem för att bevara raserna.

Min sambo var med och hade dragkamp med tigrarna och jag hade det med leoparderna. Mäktigt. Vi fick lära oss en massa om de stora kattdjuren och kolla på deras barn. Fantastiskt. Vi avslutade dagen med en finfin temex middag.

Created with Nokia Camera

Många bekanta var på plats som Kajsa Stina “Nyponstina” Romin, Cimon Lundberg och förstås arrangören Tanja Dyredand. Andra på plats var Gert och Tanja Fylking, Ellen Bergström och många mer. 

På lördagen bjöd Best Western (där vi sov) på god hotellfrukost och sedan var det fri tid i parken där jag och Palle gosade med kängrur och frossade i pannkakor.

Stort tack till Parken Zoo, Best Western Eskilstuna samt alla som bidrog till innehållet i goodiebagsen!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *