En tråkig tisdag! #blogg100

Jag satt ju som varje tisdag på möte mellan 9-14 och i rummet är det alltid dåligt med syre och det ger mig nästan varje gång huvudvärk. Så och denna tisdag, men jag trodde jag skulle klara mig med en mild variant. Lämnade jobbet strax efter 17 och mötte upp Magdalena Bibik för att gå på Beautiful Business Award på Rival.

Det skulle vara mingel innan men shit vad jag fick panik. Det var så mycket folk att jag började få någon slags ångest. Jag gillar inte sådana situationer men bet i hop. Dock kan jag meddela att det inte hjälpte min huvudvärk direkt. Ganska snart blev vi manade att gå in och sätta oss – PHU! Fick en goodiebag och satte mig tillrätta.

Alice Bah-Kuhnke var konferencier och gjorde det bästa jobbet jag sätt på länge. Hon var avslappnad, påläst och rolig. Grymt jobbat. Sen fick vi träffa alla nominerade och shit vad jag blev inspirerad. Det ena efter den andra har haft en idé och lyckats. De har vågat ta klivet och vända skitföretag till succéer.  Men mitt huvud förstörde min upplevelse lite så i pausen smet jag hem. Rummet hade börjat snurra och illamåendet blivit påtagligt. Jag åkte snabbt hem, tog en dusch, migränmedicin och hoppade i sängen. Eller nej, jag LA mig i sängen. Sov gott och i dag är jag på topp igen.

Mot tandläkaren!!

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *