Ett stort tack till butikskedjan Change

0

Jag har länge bara handlat där och varje gång blir jag lika glad. För oss storbystade är det omöjligt att hitta BH:ar som sitter bra, ser hyfsat ok ut och har ett ok pris. Ska du gå till till exempel Twilfit blir du hänvisad till tantavdelningen med BH:ar som ser ut som F A N och kostar runt 1000kr. De sitter dessutom illa för de är inte skapta för en yngre kvinna som vill visa upp behagen.

Men så tornade Change upp sig för några år sedan och jag har aldrig gått någon annanstans sedan dess.

I går var det dags igen. Den jag hade hemma hade gått sönder och var full med silvertejp så jag behövde en ny. Gick in, sa min storlek och visade vilken jag hade som jag gillade. Hon plockade fram fyra nya modeller med samma funktion. Några lila med blommor, vita neutrala och ja en bra blandning. Två av dem satt så bra så jag ville inte ta av dem. De ena kostade 450kr och den andra 500kr. Bara det att de hade någon deal så om jag tog trosor till dem så fick jag ena setet på köpet! Dvs. från 950kr för två BH:ar till 600kr för två BH:ar med tillhörande trosor. Tack!

Jag vill verkligen tipsa om Change även om ni är mindre för servicen är toppen, utbudet fantastiskt och kampanjerna överraskande.

Finns i Täby centrum och Nacka Forum.

BH1 BH2

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *