Första dagen med kbk

Första dagen med kbk

0

Så där ja. Två träningspass, middag och föreläsning. Hur har det gått?

Föreläsningen handlade om kost men absolut inte på det tråkiga sättet. Kristina Andersson, näringsfysiolog, hade en av de bästa föreläsningarna jag varit på. Här pratade hon mycket om det verkliga livet, vardagen och hur man ska tänka. Kontentan är ju förstås att man ska äta så rena matvaror som möjligt, logiskt. Jag blev inspirerad och tog en del anteckningar.

 
Efter det, middag som inte var en höjdare. Men jag fick i mig lite sallad och bröd. Det för mig okända köttet var inte så bra.

Sen var det direkt till gymmet där vi fick träna på egen hand.

Nu har jag duschat och det är dags för kvällsmål. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *