Två dagar på bootcamp 

Två dagar på bootcamp 

0

Försökte få ner lite tankar i en film. Man är inte sitt vackraste när man tränar hela dagarna och ramlar runt i mysbyxor. Eller så är man det 😁 Men varken wifi eller mobiluppkopplingen låter mig ladda upp något. 

Nåväl.

I morse var det morgonträning, den missade jag, vaknade med värsta migränen. Men efter att ha pratat med deltagarna under middagen idag så sa de flesta att morgonträningen var den bästa. Trots spöregn. Ska se till att hänga med i morgon.

  

Vi hade föreläsning om kommunikation som var oerhört intressant. Jag skulle kunna prata massor om det men kontentan som jag tar med mig  är att jag insåg hur mycket jag tryckt ner mig själv under mitt liv. Från mellanstadiet och fram tills för kanske 4 år sen så var jag ingen. Jag flög under radarn och var där för alla andra. Jag tog hand om, lyssnade på. Jag kan inte sätta fingret på vad som ändrade detta men nåt hände och jag valde att tänka mer på MIG! Men det häftigaste med det är att alla andra tycker det är bra. Ingen som tycker jag är egoistisk eller dryg, bara glad och välmående. Tack för det.

  

Sen var det dags för lite dans och då blev det Sh’bam. Vilket ös. Jag ställde mig så klart längst fram eftersom jag älskar dans och vi körde på. Har inte sett deltagarna så svettiga tidigare… 

   
 
Vi fick också en historielektion inne i slottets kapell. Det här området har en magisk historia och ville veta mer. Dessutom spökar det massor och både jag och min vän Tanja älskar det andliga och gick i gång på det. 

Nu ska vi sova och göra oss redo för morgonträning kl. 7. Vad ska ni göra en lördagmorgon?

   
    
   

Your email address will not be published. Required fields are marked *