Google presenterar nya Nest-produkter

Google presenterar nya Nest-produkter

0

Google släpper nya smarta prylar för din säkerhet. Vad sägs om Google Nest Cam och Google Nest Doorbell som kan se exakt vem som står utanför dörren?

Så där ja, då var det dags att snart testa prylar som ska få tävla mot våra RING-prylar. Vi har ju smart dörrklocka med kamera, mikrofon, högtalare och rörelsesensor samt att vi har kameror både ute och inne med olika funktioner. Det här gör att vi känner oss trygga i vårt hus oavsett om vi är hemma eller borta.

Men i vårt hem har vi också Googles ekosystem med smarta högtalare som vi kan använda till mycket som tex all vår belysning och att spela upp musik. (De kan mycket mer men ni hajar…) Med Googles smarta kameror och ringklockor kan man nyttja Google smarta högtalare, ja mest de med skärm, för att tex se vem som ringer på osv.

Google Nest Cam (batteri)

Tillgänglig 24/8 i utvalda butiker som Elgiganten, Proshop, NetonNet, Kjell & Company, Clas Ohlson med flera.
Pris från: 2 299 SEK

Den batteridrivna kameran är lätt att installera och få igång fort. Vill du ha sladd går det bra att köpa till och koppla in, med sladd har du möjlighet till filminspelning konstant i stället för bara när någon/något rör sig utanför. I den här modellen ska man ha sett till att kameran kan identifiera om det är en person, bil eller djur som rör sig utanför. Du kommer åt enheten i Google Home-appen

Google Nest Doorbell (batteri)

Tillgänglig 24/8 i utvalda butiker som Elgiganten, Proshop, NetonNet, Kjell & Company, Clas Ohlson med flera.
Pris från: 2 199 SEK

Här går jag i gång lite. Jag älskar min smarta ringklocka från Ring men den här är stråt vassare. Bland annat ska den kunna identifiera om den är en person, ett djur, en bil eller ett bud med paket. Lägger man lite pengar på prenumerationstjänsten så kan man också lägga till familjemedlemmar så kameran kan identifiera vem som kommer. Smart att ha koll på barnen tex som går hem från skolan medan ni är på jobbet.

Ringklockan finns även med sladd och det kan möjliggöra, med hjälp av ett dyrare abonnemang, att ni kan filma 24/7 och inte bara när det rör sig utanför.

Hur sugna är ni nu?

Vill du veta mer om smarta hemmet så kan jag tipsa om min nybörjarguide!

Your email address will not be published. Required fields are marked *