Hetaste ryktena om Huawei watch 2

Hetaste ryktena om Huawei watch 2

Huaweis första klocka har fått väldigt bra recensioner och toppar många listor världen över. Men så klart saknar den vissa kvaliteter som vi nu hoppas ska åtgärdas i generation 2. 

Det florerar en del rykten för släppet av generation 2 av Huawei watch. Det enda vi vet med säkerhet är att det är en klocka och att den kommer lanseras under MWC (Mobile World Congress). Den enda bilden som Huawei själva visat är en väldigt utzoomad bild på en atlet.

Men om vi ska sammanfatta det som florerar på nätet så hoppas man/förväntar man sig detta:

  • Lansering 26/2 tillsammans med den nya telefonen P10.
  • 42 mm och 1,4″ skärm. Den väntas vara lika stor som generation 1.
  • Förmodligen en sportvariant och en mer casual modell. Troligtvis mer gummiarmband på sporten och metall samt läder på den andra.
  • När det gäller specifikationer har man inte hittat något som styrker önskemål.
  • Förmodligen kommer den med Android Wear 2.0.
  • Eventuellt att det blir en LTE variant, det betyder att klockan har ett eget SIM-kort och därför användas helt utan telefon, tex när du springer.

Priset finns det inga spekulationer på med gissningsvis runt 4 000 kr.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *