Hjälp mig med min idé

Jag har en idé. Men jag har inte de rätta kontakterna. Jag behöver folk som kan:

Producera webtv
Filma webtv
Sälja in denna “kanal” till sidor som kan tänkas visa den

Jag själv har kontakter för att fylla innehållet med det jag är ute efter.

Någon som har koll på vart jag ska vända mig?

webtv

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *