IFA: Ny funktion ger möjlighet att länka ihop Rings olika säkerhetskameror i hemmet

IFA: Ny funktion ger möjlighet att länka ihop Rings olika säkerhetskameror i hemmet

0

IFA: Ny funktion ger möjlighet att länka ihop Rings olika säkerhetskameror i hemmet

Det gäller den nya funktionen “Linked devices” som vi nyligen gått ut med för kunder som har fler än en Ring-enhet.

Med Linked Devices kan man ansluta alla sina Ring-enheter för att i appen och på desktop se vad som händer från en och samma Dashboard, vilket gör det ännu enklare att hålla koll på sina enheter och sitt hem.

Om exempelvis en användares Ring Video Doorbell upptäcker rörelse vid ytterdörren kan användaren enkelt aktivera sin Stick Up Cam i hallen så att den omedelbart börjar spela in och fånga upp alla oväntade, inkommande aktiviteter. Använd Ring-appen för att ansluta dina Ring-enheter, välj om du vill aktivera inspelning eller slå på lamporna, när rörelse upptäcks eller din dörrklocka aktiveras.

Med den här funktionen kan användare nu:

Välja vilka av deras enheter från Ring som ska länkas samman via plattan ’Linked devices’ i Ring-appen för att ytterligare bygga ut säkerheten runt deras hem med anpassade kombinationer.

Aktivera lamporna automatiskt på sin Floodlight Cam eller Spotlight Cam så att enheten lyser upp så snart rörelse upptäcks av en länkad enhet.

Länka flera Ring Video Doorbells och säkerhetskameror för att göra det möjligt att samtidigt spela in när en länkad enhet upptäcker rörelse (för de som prenumererar på Ring Protect).

Om en användare har en Ring Video Doorbell Pro och en Floodlight Cam och prenumererar på Ring Protect, kommer de att ha sparat videoklipp av rörelsehändelser som fångats på båda enheterna när rörelse upptäcks av en enhet.

Linked Devices kommer att lanseras till alla nya Ring-användare under de kommande veckorna.

Your email address will not be published. Required fields are marked *