Jag är en av 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen!!

Jag är en av 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen!!

Editors choice

Jag är en av 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen, det är så coolt. Jag är stolt över det och kommer fortsätta jobba för kvinnors plats i bilbranschen.

I en artikel i Dagens Industri i dag finns jag med på listan över de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen. Plats 21-100 är inte rangordnade så jag ligger sist men bara för att de sorterat alla i bokstavsordning. Men det spelar ju ingen roll, JAG ÄR MED!

“För att lyfta goda exempel och för att minska snedfördelningen har MRF och bilhandelsplatsen Wayke utsett de 100 mäktigaste kvinnorna. Nummer ett på listan är Jessica Span, vd för Volvo Cars Sverige.”

Jag är enormt stolt över det här. Jag har ändå bara jobbat med bilar på hobbybasis mest under eget varumärke. Nu har jag fått äran att publicera biltester även på Byt Bils youtube och kommer i slutet av juni påbörja en resa med husbil där jag kommer publicera avsnitt på Blockets youtube.  Med den här listplatsen vågar jag ta ut svängarna och ta nya kliv. Jag ska banne mig växla upp ännu mer.

Stort tack till alla som nominerat och till MRF samt Wayke som skapat denna lista.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *