Kan detta vara världens snyggaste julgransfot? – Garden Glory

Kan detta vara världens snyggaste julgransfot? – Garden Glory

Kan detta vara världens snyggaste julgransfot? – Garden Glory

Ett “statement piece” under julgranen som kommer glänsa mer än prydnaderna. Strålande vackert. 

Varför ska man ställa granen i samma variant av fot år efter år när man kan göra det ännu lite snyggare.

Jag har hittat det vackraste jag skådat från Garden Glory. Garden Glory har ju produkter som man saliverar efter och jag har en kruka, en vattenkanna och två slangar från dem redan. Snacka om att ta trädgården till nya höjder.

Men vad säger ni?

Ni hittar dem här.

 

5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *