Kan du kyla en öl supersnabbt?

Kan du kyla en öl supersnabbt?

Sitter du på kunskaper som kan kyla en öl på rekordtid? Då är detta sannerligen en tävling för dig!

Norrlands Guld har startat en tävling som gynnar dig som vinner men förstås även Norrlands Guld. De anser att en öl ska drickas kall men att många dricker den ljummen eller varm eftersom det är svårt att hålla dem kalla på en picknick eller så. Någonstans där ute måste det finnas ett geni som har lösningen, gissar dem?

Tävlingen går ut på att du registrerar dig, får tillgång till viktigt material. Sedan löser du problemet och skickar in ditt bidrag. Den som vinner får ett jäkla schysst pris tycker jag.

Skärmavbild 2015-05-16 kl. 23.22.54

För vinnaren av Cold Tech Challenge väntar flera värdefulla priser:

EN UNIK FUNDEDBYME-KAMPANJ
En unik markandsföringskampanj tillsammans med FundedByMe. Kampanjen tas fram i samråd med representanter från FundedByMe för att ge din idé bästa möjliga förutsättningar att lyckas. I priset ingår: mentorskap, marknadsföring och andra verktyg för att få din idé att sticka ut och nå hela vägen som crowdfunding-kampanj.

NORRLANDS GULD SOM FÖRSTA KUND
Når din idé hela vägen som crowdfunding-kampanj finns en garanterad första beställning till ett ordervärde om 50 000 sek.

Ett ganska intressant pris. Oftast vinner man en summa pengar eller kanske ett flak öl, men här uppmuntrar man till vidareutveckling och möjligheten att starta ett bolag och bli vinstdrivande på sin idé.

Sista dagen för att lämna in ditt bidrag är 12 juni så det finns fortfarande chans.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *