Kolla in Kia Sportspace

Kolla in Kia Sportspace

Kia Sportspace Concept - Exterior - 3

Det här var en riktigt pudding, den måste jag testa. Snygga linjer och kaxigt uttryck. Lite som om en BMW (1 serien) och en Alfa Romeo skaffat barn. 

-Vi bestämde oss för att designa en bil som är en helt ny typ av Gran Turismo – en bil för aktiva människor som behöver lastutrymme, komfort men också sportighet säger Gregory Guillaume, chefsdesigner Kia Motors Europe.

Mer info än så finns inte men efter bilsalongen i Genéve så får vi nog mer information.

Kia Sportspace Concept - Exterior - 1

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *