LÅT KÄRLEKEN BLOMMA MED URB-IT

LÅT KÄRLEKEN BLOMMA MED URB-IT

0

Jag har tidigare skrivit om start-upen Urb-it som levererar proodukter lite varsom helst och när som helst. Du hittar den artikeln här. Nu vill Urb-it också hjälpa dig när du dejtar och har lanserat fyra olika kit som borde passa i dating-djungeln. 

Mängden nya dejtingappar har ökat explosionsartat under senare år men trots det lever över 44 %* av Stockholmarna som singlar. För dig som vill addera lite mer romantik och samtidigt lyckas bättre med ditt dejtande i sommar lanserar urb-it nu 4 unika dejtingkit som innehåller allt ifrån helikoptersightseeing till hotellfrukost eller ett lyxigt gourmet-kit från Urban Deli.

 –       Vi på urb-it tycker att din dejt är värd mer än en swipe, ett sms och en snabbfika på Ljunggrens. Vi vill hjälpa Stockholmarna att hitta tillbaka till romantiken. Därför har vi tagit fram möjligheten att ”urba lite kärlek” under sommaren som ska hjälpa stockholmarna att planera och genomföra de mest romantiska dejterna i stan, säger Celine Fierro, marknadschef på urb-it.

Varje kit är noga utvalt och anpassat efter dejtingprocessens olika faser, så att den du dejtar ska känna sig extra speciell. Det finns ”ska vi gå på dejt”-kit, ”första dejten”-kit och ”ska vi gå på dejt igen”-kit. Dessutom har urb-it tagit fram ett ”tack men nej tack”-kit för den som vi avsluta på ett snyggare sätt.

Ska vi gå på dejt?

Här skickas en röd ros tillsammans med en handskriven lapp där du kanske vågar bjuda på dejt.

1

Första dejten

Ett lyxigt gourmet-kit från Urban Deli. Vi lämnar och dukar upp dryck, plockmat, jordgubbar och mörk choklad från Stockholms bästa deli exakt där du vill, när du vill. När du sedan dyker upp kan ni njuta av en riktigt mysig och garanterat god brunch eller middag tillsammans.

2

Tack men nej tack!

Var dejten inte bra? Skicka en tröstbukett som symboliserar vänskap och tacka nej med lite klass.

3

All information finns på Urb-it. 

 

* Sverige har flest singlar i Europa, visar en EU-rapport från 2015*, och Stockholm ligger högt på listan över singelhushåll i landet med 44 % enligt SCB RT/RMI 2012 och baseras på ensamboende över 20 år i Stockholms stadsdelsområden, därför räknas inte ensamstående föräldrar som bor med barn in. Antalet ensamstående överskattas något eftersom den baseras på registerbaserade hushåll innan lägenhetsregistret tagits i bruk.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *