Mäktigaste kvinnorna i bilbranschen 2022 – Jag är med! 🤩

Mäktigaste kvinnorna i bilbranschen 2022 – Jag är med! 🤩

MRF, Tidningen Motorbranschen och Wayke presenterar årets lista över Bilbranschens mäktigaste kvinnor. Juryn har bland flera hundra nominerade utsett de mäktigaste. 

Det är för andra året i rad som som MRF, Tidningen Motorbranschen och Wayke gör denna lista och det är också för andra året i rad som JAG är med.

Plats 20-100 är inte rangordnade så jag ligger “sist” baserat på mitt namn som börjar antingen på Å eller W. 🙈

Högst på listan ligger dock Maria Olofsson! Grattis till en väl förtjänad etta!

Bläddra mina inlägg på bloggen i kategorin Fordon!

Se mina biltester på Youtube.

Ni hittar hela listan här!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *