Min första gång med personlig PT

0

Jag skrev ju ett inlägg om att jag skaffat sommarkortRosa Skrot för nu ska jag bygga muskler, bli stark och må bra. Jag lägger ner dansandet till förmån för detta mysiga gym.

Dock var jag osäker på hur jag skulle lägga upp träningen och ville verkligen inte bara använda maskiner lite random. Så jag bokade in tre PT timmar för att få en start och en genomkörare och tips på bra övningar.

I går var PT-timme nummer 1!

Hon heter Sofia Persson och är grymt bra. Hon lyssnade på vad jag sa att jag hade för problem och krämpor och vad jag ville fokusera mest på. Sen körde vi det jag hittills kräkts lite i munnen av – intervaller! Det låter så sinnessjukt tråkigt att jag fick lite ångest. Men 60 minuter senare och typ 6 olika intervallövningar upplevde jag ett enormt glädjerus!! Det var så kul och så skönt att jag aldrig vill sluta. Jag har inte tagit ut mig så på det sättet innan. Det var liksom kombinationen av att jag hade en person dedikerad till MIG och bara MIG samt övningarna. Att bli korrigerad när man börjar tappa hållning och motiverad när man är på väg att ge upp betydde mycket. Jag var helt slut, svettigare än någonsin och då körde vi bara styrka, inte kondition!

ÄLSKA INTERVALLER!

sofia persson

Your email address will not be published. Required fields are marked *