Min galna helg.. Ja hela veckan som var faktiskt!

Ja kära nån. Veckan har varit så full av händelser att jag håller på att bli tokig. Tur att ALLT jag gör är roligt för annars hade jag inte orkat. 🙂

I dag är det bio (Bond) i morgon blir det konsert med Band of Horses och sen TIDIGT upp för att åka till TV4 Nyhetsmorgon. Direkt efter det taxi till Älvsjömässan och vara på scen några gånger under dagen där jag dansar, tränar och modevisar. Ska tillbaka dit på söndagen för exakt samma sak.

Ja herregud.. Men FAN VAD KUL!!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *