MINA MÅL MED BLOGGEN

MINA MÅL MED BLOGGEN

0

Nu har jag bloggat i väldigt många år. Bloggen har bytt portal, ibland har jag haft flera bloggar och den här som du läser har handlat om det mesta. 

Det började i september 2010 när jag tog en kurs på universitetet som hette ”att skriva för webben och interaktiva medier”. Där var jag tvungen att starta en wordpress-blogg för att skriva de texter jag hade i läxa. Så jag fick en bra introduktion till wordpress och några år senare valde jag att importera en gammal blogg till min wordpress och sedan dess är det vi två.

Det har i början handlat mest om privata ting men efter att Lilla Gumman lagt ner har jag mest fokuserat på teknik, prylar, fordon, serier, film och dans. En lite rörig blandning kanske men det är ju för fan min egna blogg och jag bestämmer.

Det där med SEO?

Hur som, jag har aldrig riktigt lärt mig det där med SEO och att läsa statistiken vilket har lett till att jag har en pinsamt låg läsarkrets och extremt dåligt med kommentarer. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra eller hur. Jag har försökt hänga med på Better Bloggers slutna grupp på Facebook där man kan få lära sig en massa. Jag försöker och testar saker själv men är alldeles för osäker.

Nu till hösten startar jag dock en utbildning på 1,5 år som digital strateg och jag hoppas på att få en liten djupare inblick i hur sociala medierna fungerar och hur man får fart på besökandet.

Hur gör ni? Hur kan ni få så många läsare? Jag skäms när stora varumärken undrar hur många jag når ut till. Bevisligen räcker det inte med ett namn som är unikt i världen och att jag syns på TV4 Nyhetsmorgon.

Har ni några handfasta tips?

statistik

 

Comments
 • swelon#1

  4 augusti, 2016

  Jag vill också ha tips!!

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   4 augusti, 2016

   Då väntar vi på kommentarer som lyser med sin frånvaro fulla med tips! 🙂

   Svara
 • mrfoghagen#3

  31 augusti, 2016

  Just detta med visningar tycker jag också är svårt men har ett mål för i år vilket jag hoppas nå. Dela gärna med dig om du får tips! 🙂

  Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *