Ny kakeldekor i badrummet

Jag önskar så att jag tog ett foto i morse. Så var det.. När vi flyttade in för fem år sedan så satt det hiskelig kakeldekor i badrummet, men kakelbården under var ännu värre så jag lät det sitta. Tittade runt annan kakeldekor men det kostar ca 1000 kr att byta då det blir ganska många. I våras fick jag väl arslet ur och köpte jättefina med vit botten. En dag gjorde jag en sjuk storstädning av badrummet, jag tvättade tom taket. Och då bytte jag kakeldekoren med. Bara det att den vita botten på kakeldekorerna var väldigt mycket vitare än kakelplattorna i sig så det såg inte klokt ut. Men jag hade ju inga andra, de fick sitta. Men jag störde mig varje dag på det här.

Så var jag på burleskloppis i somras och stötte på Mrs. Murphys och deras kollektion av kakeldekor och bunkrade upp med dessa gröna sköningar. De kom upp i går och det blev såååå fint!

kakeldekor

20130415-175243.jpg

5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *