OnePlus startar snöbollskrig  mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

OnePlus startar snöbollskrig mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

0

OnePlus startar snöbollskrig mellan 5G-drivna robotar i Snowbot Battle

OnePlus anordnar världens första globala snöbollskrig på 5G-nätet – Snowbot Battle, som går av stapeln i Ruka-Kuusamo i finska Lappland den 9 mars klockan 13.00, svensk tid.

Eventet inleds med Human vs. Robots – där specialinbjudna gäster på plats i Ruka-Kuusamo möter OnePlus-utvecklade robotar, drivna av OnePlus-telefoner och styrda av användare från hela världen via ett 5G-nätverk från den finska operatören Elisa.

Därefter får hela världen chansen att fajtas i det ultimata snöbollskriget via 5G på www.oneplus.com/snowbots.

Snowbot Battle pågår 70 timmar i sträck, från den 9 mars till den 12 mars, och vem som helst från hela världen kan ta plats i ett team och styra robotarna på distans, i realtid över 5G-nätet.

OnePlus var en av de första telefontillverkarna i världen som släppte en 5G-kompatibel telefon – OnePlus 7 Pro 5G, som kom 2019. Med Snowbot Battle tar OnePlus nästa steg för att visa möjligheterna med 5G, och hur den nya tekniken kommer att förändra hur människor interagerar med sina smartphones.

Eftersom användare och fans är så viktiga för OnePlus kommer det även att utlysas en tävling i sociala medier, där vinnarna får resa till finska Lappland och uppleva Snowbot Battle på plats.

Besök www.oneplus.com/snowbots för mer information om OnePlus Snowbot Battle.

Your email address will not be published. Required fields are marked *