Spårad – om integritet på nätet med Parisa Amiri

Spårad – om integritet på nätet med Parisa Amiri

Spårad – om integritet på nätet med Parisa Amiri

Tillhör du dem som överöses av reklam för något som du kollat på på nätet? Tillhör du också dem som inte riktigt förstår logiken och algoritmerna bakom?

Kolla in serien Spårad av Internetstiftelsen.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *