Resväskan ingen behöver – Fravel

Resväskan ingen behöver – Fravel

Jag älskar Kickstarters och har backat en del själv. Två prylar väntar jag på just nu – Podo och Frankfurter Brett. Underbara skapelser. Men man kan också hitta saker som man undrar lite över, som Fravel.

Jag reser en del på pressresor vilket ofta är en eller två nätter. För en sådan resa räcker ryggsäck eller kabinväska långt och jag har trånat efter Modobag som gör en resväska med elmotor och sittplats. Jag vet inte hur många gånger man fått springa från ena änden till den andra på Frankfurts flygplats för att hinna med connecting flight.

Från Wikipedia: Flughafen Frankfurt am Main eller Rhein-Main-Flughafen är Europas näst mest trafikerade flygplats räknat i frakt efter Paris-Charles de Gaulle, och Europas tredje största flygplats om man räknar antal resenärer (efter London-Heathrow flygplats och Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen) och är den artonde mest trafikerade flygplatsen i hela världen.

En väska med känslor – och öron

Jag kan inte påstå att jag letat lika mycket efter en väska som har ett hjärta och öron som reagerar på beröring!! Men tydligen har man kommit på att det vill vi ha. De spelar på om man saknar sitt husdjur när man är på resa så kan man klappa resväskan.. Ja för det är ju samma sak. Hahahaa!!! 😂 Det märkligaste är ändå att projektet fått in mer pengar än begärt och nu vill jag veta VILKA som backat.

Kolla in den här videon till Fravel.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *