Säg hej till Yurbuds

Säg hej till Yurbuds

4

Efter att jag just testat och älskat Jabras sportlurar så kommer en modell från märket Yurbud som har ett samarbete med JBL! som står för ljudet. 

Hörlurarna är framtagna tillsammans med atleter för att de ska vara så optimala som möjligt. Det som atleterna kräver är en grym passform som inte gör ont men inte heller glider ur. Många har klagat på att man har lika ont i öronen som i resten av kroppen efter ett hårt pass.

Just dessa lurar jag fått för test är anpassade för kvinnor och det innebär att det är aningen mindre, vi kvinnor har mindre öron än män vilket gör att en linje för kvinnor är välbehövlig. De finns i en herrans massa färger som passar alla.

3

Jag har testat dem en kortis och passformen är faktiskt remarkabel. Jag trodde inte riktigt på det men de var supersköna. Man sätter in dem på ett speciellt sätt och sedan roterar man fast dem. Det är enklare än man tror, jag lovar. Själva ytan är som silikon som känns lite klistrig vilket gör att lurarna sitter kvar.

Jag hann lyssna lite också och drog på en låt med mycket detaljer och skön bas och jag lovar, lurarna som kostar ca 400 kr bjuder på fantastiskt ljud..

1

Jag la också märke till att sladdarna var väldigt tunna vilket är en fördel om man springer då de inte slår mot kroppen eller tynger ner lurarna så de glider ur örat.

Jag ger dessa lurar toppbetyg också.

De ska finnas i fler olika modeller från de allra enklaste som bara är hörlurar utan mikrofon och knappar och hela vägen upp till trådlösa varianter.

Här är alla deras hörlurar!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *