Sicken dag.. Sicken dag!

0

I dag var stora shoppingdagen. Mat och dryck skulle inhandlas till festen i morgon och innan jag gjorde det passade jag på att ta en tur till Skärholmens Centrum för lite ärenden och för att äta lunch.

När jag är på väg ut från garaget och sakta glider förbi raderna av bilar så hör ju hör någon till höger om mig rusar sin motor och sen åker ut bakom mig och då skrapar emot bilen. Jag tappade hakan och undrade vad fasen som hände!! Mannen i bilen fortsätter köra förbi mig otroligt sakta och rusar motorn hela tiden och verkar väldigt blank i uttrycket. Jag stannar och kliver ur bilen och ser honom fortsätta över på andra sidan och parkera så småningom. Jag går bort till honom beredd på att vara rosenrasande arg men möts av en äldre man som haltar och ser helt bedrövad ut. Han förklarar att han tog fel på gas och broms och jag blir alldeles till mig och vill bara ge honom en kram. Han mådde uppenbart dåligt över det som hänt och att han misslyckades så med bilkörningen att jag smälte. Jag talade om för honom att det är lugnt, det var en olycka. Vi bytte information med varandra och jag gosade med hans übersöta hund och försökte lugna honom. Skadan var ju knappt synbar men det var ju en pressbil och jag kan inte lämna in den med lackskador bara så där.

Tyvärr hade jag lite bråttom men jag hade gärna stannat ett tag och försäkrat mig om att han mådde bra och kunde köra hem.

Your email address will not be published. Required fields are marked *