Tack till dig..

0

Jag var där, i nuet och minglade och pratade med alla. Så jag har inga bilder från gårdagens fest. Men oj vilka underbara människor jag har i min närhet. Både gamla som nya vänner.

Det var ett litet expriment. För det senaste året har jag hittat så många nya bekantskaper och jag ville träffa dem och några av de gamla bekantskaperna så det var därför jag ordnade en fest. Tyvärr var det ungefär 10 pers som inte kom av olika anledningar så jag har mat över, kan man säga. Men de som kom var underbara. Jag fick presenter bättre än jag kunde drömma om och samtal med underbara själar och P hittade en själsfrände 🙂

Ett stort tack till er som var här och förgyllde min kväll, åt ostarna, drack vinet och lyssnade på min musik. 🙂

KÄRLEK!

Your email address will not be published. Required fields are marked *