Snälla, utrota migränen

Man kan ta mig fan byta hjärnor på folk och nästan bota cancer (i vissa fall) så varför kan man inte bara komma på något mot migrän? Jag är så less så trött och arg. 

Migrän kan man få av olika orsaker, det kan vara hormonellt eller stress till exempel där det sistnämnda är aktuellt för mig. Jag tycker själv att jag just nu inte är så överdrivet stressad. Det är lugnt på jobbet, jag har varje helg bokat till.. att bara slappa. Jag sover mycket, äter bra och bara soffhäckar på helgerna. Det har jag aktivt valt själv för att ge mig lite andrum i december. Men likförbannat har jag den värsta migränen i mannaminne. Kanske just därför.. För att jag slappnar av.

I dag var jag hos den enda personen som har tillräcklig makt över min migrän, naprapaten. Hon gav min käkmuskler en match och det smärtar så men samtidigt är det en lättnad när man känner att musklerna slappnar av.

Nu ska jag snart låsa in mig på handikapptoaletten och byta om, locka håret och ta på parfym. Det vankas julfest på Debaser Medis med jobbet. Jag är sjukt opepp men det är andra festen jag någonsin går på med jobbet efter 2 ½ år här. Jag har lovat att gå.. Jag ska gå. Men går nog hem tidigt. Huvudet smärtar och alkohol är INTE att rekommendera med migrän. Då kan jag glömma de kommande tre dagarna.

Hoppas ni har en fin dag och jul utan migrän!

//En trött Åsa

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *