Spännande uppdatering till Chrome

Spännande uppdatering till Chrome

Gruppera dina flikar och få bättre koll med nya Chrome 85.

Jag sitter i webbläsaren Chrome mest hela dagarna. På min arbetsplats jobbar vi uteslutande i Google med dokument, mail och kalender så det blir en del flikar med innehåll så att säga. Jag anser mig ha rätt bra koll på var mina flikar är men om det går att göra det ännu enklare så varför inte.

Med den nya uppdateringen, Chrome 85, presenterar man nu något som kallas för “grupper”. Du kan alltså gruppera dina flikar och ge dem namn och färg. Bra för mig som både har jobbgrejer, lite privata saker och sidoprojekt.

Hur gör man då?

Jo, man högerklickar på en flik, sen på “Lägg till fliken i gruppen” och där väljer man en grupp eller skapar en grupp.

 

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *