🤯 Sugen på en foliehatt?

🤯 Sugen på en foliehatt?

Foliehatt är inget jag är, jag är nog precis tvärtom. Men om du är lite sugen på att haka på så kan du nu investera i en foliehatt via Indiegogo!

Ur Wikipedia: En foliehatt är en pejorativ benämning på en person som anammar, sprider och tror på pseudovetenskap och diverse konspirationsteorier.[1] Obefintlig eller bristande källkritik är utmärkande drag.

Foliehatt är lite av ett skällsord för människor som tror på saker som rent logiskt inte kan stämma. Döm om min förvåning när man nu kan köpa en foliehatt!! Hahaha.. Deras insamlingsmål har inte riktigt nåtts, med 15 dagar kvar har de endast samlat in 24% av deras budget. Är du sugen på att joina får du betala ca 390 kr för en keps. Ska du slå till?

Om du vill läsa mer så klicka här!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *