Tips om du ska över Öresundsbron!!

[Sponsrat inlägg]


Malmö
ligger väldigt bra till. Man kan till exempel ta bron över till Danmark bara så där. Jag måste erkänna att jag aldrig varit i Malmö men jag är väldigt nyfiken på staden. Jag drömmer om att ha två veckor ledigt och få tag på en stor och skön pressbil för att sedan åka söderut och upptäcka ställen som Malmö och då skulle jag definitivt ta bron över och se Köpenhamn. Danmark har jag dock haft äran att besöka flera gånger och det är ett helt fantastiskt land.

Inte nog med det så kommer ju Eurovision 2013 hållas i just Malmö vilket är ett perfekt tillfälle att marknadsföra staden på. Har du bokat biljetter till evenemanget? Kan man det redan? Kanske inte.. 🙂 Åsikterna går också isär om det är bra att lägga det där med tanke på att många kanske väljer att spendera värdefulla pengar i Danmark i stället för i Sverige. Men jag tycker det är kul att allt inte alltid är i Stockholm.

Att åka över till Danmark är ju inte gratis, man betalar så klart för att passera över bron. Det finns en jättebra sida, bropass, som innehåller all information om hur det fungerar att ta sig över, vad det kostar och dessutom berättar om vad du kan göra på respektive sida om bron. Om du åker över frekvent kan du köpa ett bropass som gör det smidigare och billigare att åka över och det kan du köpa direkt på bropass.se och då få upp till 50% rabatt på dina överfarter.

Jag kan dock tycka att själva sidan borde kliva ur 90-talet och komma in i 2000-talet vad gäller designen. Den är inte så tilltalande men tillräckligt lätt att navigera i och hitta rätt information.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *