WALLENRUD TESTAR LIBRATONE Q ADAPT ON-EAR

WALLENRUD TESTAR LIBRATONE Q ADAPT ON-EAR

0

Hörlurar är ju bland det bästa jag vet. Jag har testat så många och har några favoriter och några jag inte alls faller för. Men det där är så olika vad man gillar och inte. 

Nu har turen kommit till ett par lurar från Libratone som är så in i helvete bra! Jag testade deras högtalare i somras och gillade även dem.

On-ear

Det här är ett par on-ear och det betyder att de de sitter på utsidan av örat och över hela örat. Over-ear å andra sidan omsluter örat helt.

Jag tycker att de här lurarna är några av de bästa när det kommer till komfort. De sitter bra, trycker inte någonstans och har ett mjukt material mot örat som är behagligt. Dock kan det lätt bli varmt om öronen så jag anar att det inte är äkta läder. De har en lagom tyngd som ger dem en äkthet men är ändå inte för tunga.

Ljudet

Här är jag verkligen nöjd. Ljudet är superbra och välbalanserat oavsett ljudkälla. Jag lyssnar nästan uteslutande på Spotify men väljer ”extrem” uppspelningskvalitet så det blir så bra det kan.

Funktioner

Ladda i tre timmar få tjugo timmars musik. Bra batteritid alltså. På högra sidan lyser en fågel, den sidan är interaktiv så du kan reglera volym och byta låt med hjälp av fingrarna. Hörlurarna är också smarta så de stänger av sig själva när du tar bort dem från huvudet, det i sin tur sparar på batteriet.

Hörlurarna ha inbyggd noice-cancelling i fem steg som du lätt reglerar med en knapp på höger sida. Jag tycker att det funkar väldigt bra. Hör inte mycket medan jag har den funktionen på – på gott och ont. Bra att kunna höra lite mer om man går i trafiken och behöver vara lite mer uppmärksam.

På det stora hela. Jag rekommenderar dessa å det varmaste. 

Pris: 2 399 kr

Färg: “Elegant Nude”, “Cloudy White” och “Stormy Black”

 

4.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *