The perfume genie från Rituals

The perfume genie från Rituals

Editors choice
0

När man inte trodde att det fanns fler prylar som kunde bli smarta så kommer Rituals med en appstyrd doftspridare, The perfume genie.

Smarta hemmet är lite av en specialitet för mig. Det är om smarta hemmet jag föreläser men även tekniker som AR och AI ingår i det. Jag älskar det, jag älskar det smarta hemmet och jag kan knappt bärga mig tills vi kommer ännu lite längre fram i framtiden för att leva som typ Jetsons. Du kan läsa om smarta hemmet här!

Familjen Jetsons

Beroende av Dao

Jag är ett av Rituals största fans. Deras gröna serie är jag helt besatt av och jag äger nog allt som finns i den serien, i flera ex för jag måste ju ha lite på jobbet också. 🙂 Kanske därför jag blir lite extra glad när de släpper en så oväntad sak som en appstyrd doftspridare!!

The Ritual of Dao

Hur funkar det?

Du köper the perfume genie från Rituals för ca 1 000 kr. Den laddas upp och håller sedan i 21 timmar. Du köper doftpatroner, som finns i fem olika dofter, som du sätter i. I appen har du möjligheten att schemalägga när den ska puffa ut lite doft men du kan också där automatiskt puffa ut lite när du vill. Den fungerar också utan att man pillar i appen så klart.

Bu eller bä?

Jag vill ha! Jag vill ha flera. Jag vill ha i julklapp och jag tror det är en fantastisk julklapp att ge till andra. Den är dessutom vacker om man jämför med de doftspridarna som finns på typ ICA. Stora, vita plastsaker som är extremt analoga. Dessutom tycker jag att de dofterna är ganska äckliga medan Rituals dofter är mer naturliga och lika kvävande.

5 / 5 stars